Urunk Jézus Krisztus üzenete Anna Terézia által

Menjetek el a barlangistállóba!

 

Kedveseim, szíveteket felkészítette a Szentháromság kegyelmeivel. Jöjjetek hát, és nyíljatok meg előtte, hogy betérjen hozzátok legszentebb Üdvözítőnk! Menjetek el ti is Máriával és Józseffel abba barlangistállóba, ahol világra szülte a Szűz Szentfiát, Jézust. Tartózkodjatok ott és imádkozzatok Máriával együtt a Mennyei Atyához, hogy amikor elérkezik a születés pillanata, titeket is átragyogjon az isteni fény, amely egészen betöltötte a jelenlevőket. Mekkora kitüntetés, hogy az angyalokkal együtt ti is részesülhettek abban a csodálatos dicsőségben, melyet a Kisded Jézus jelenlétében és Mária mellett Józseffel együtt megtapasztalhattok. Örvendjen hát a szívetek és ujjongjon a lelketek, mert elérkezett megváltásotok pillanata!

2011.12.23. Anna Terézia

 

http://engesztelok.hu/lelkielet/menjetek-el-a-barlangistalloba

Karácsony 2016

2016.12.23

Kedveseim, Véget ért az ádventi időszak, és lelketeket átjárta a kegyelem. Várjátok, mert nem késlekedik. Készítsétek szíveteket az újszülött gyermek befogadására. Figyeljetek Máriára, a boldog Édesanyára, mert hív benneteket egyszülött Fiának imádására. Készítsetek helyet számára, mert a szív az a hely, ahol felgyullad a szeretet édes tüzének fénye, hogy szétáradjon lelketekben. Csak a csend békés magányában találtok rá Jézusra. Várjátok, és érző szívvel közeledjetek hozzá!

2016.12.24

Kedveseim! Elérkezett Jézus Krisztus születése napja. Látogassátok meg a szentmisén és adjátok át magatokat neki. Jön, és felétek nyújtja kezét, hogy megajándékozzon benneteket. Halljátok meg az angyalok énekét és induljatok útnak, mert várja érkezéseteket. Dicsőítsétek lelketek mélyéből és adjatok hálát neki, amiért közénk jött. Köszönjétek meg a Szűzanyának, hogy „Igent” mondott a Mennyei Atya akaratának. Beteljesedett, amit a próféták régtől megígértek: elérkezett a Megváltó, Jézus Krisztus, a szabadító.

Anna Terézia

http://engesztelok.hu/lelkielet/1173-karacsony-2016

Hozzátok el szívetek melegét!

Kedveseim, fejezzétek ki hódolatotokat a Megváltó Jézusnak! Boruljatok le, és imádjátok őt, mert eljött, hogy üdvösséget hozzon erre a világra! Figyeljétek, halljátok meg felsíró hangját, és legyetek készek mindenben szolgálatára! Elhozta a Földre szeretetének forró ölelését. Legyetek vele, érezzétek át a Betlehemi Kisded kiszolgáltatott helyzetét! Hozzátok el szívetek melegét, hogy felmelegedjen a jászolba fektetett kicsinyke teste! Vigasztaljátok őt azzal, hogy befogadjátok a szívetekbe, mert nagyon szomjazik lelketek szeretetére! Hozzatok elé sokakat, hogy minél több lelket részesíthessen megváltó kegyelmében!

2011.12.25. Anna Terézia

http://engesztelok.hu/lelkielet/hozzatok-el-szivetek-meleget

(Visited 33 times, 1 visits today)