Urunk Jézus Krisztus üzenete Anna Terézia által

Dicsőítés

Kedveseim, közel van már az Úr eljövetelének napja. Jöjjetek, és imádjátok üdvözítő Istenünket! Szívetek legyen erős és hagyatkozzatok a Szentháromságra! Minél inkább megdicsőítitek életetekkel Őt, annál jobban megnyílik szívetek kegyelmeinek befogadására. A dicsőítés olyan kiváltság, mely a szentek osztályrésze. Magasztalásotok által egyre jobban felemelkedtek az isteni dimenzióba, ahol megszűnik minden fájdalom. Ott már a Szentháromság veszi át a szerepet, és egyre inkább megsemmisíti bennetek a világ lelkét. Ezért jöjjetek és hódoljatok lélekben minden nap a szívetekbe betérő szentségi Jézus előtt. Egyszerűen, de felemelt lélekkel marasztaljátok, akkor nektek sem kell tartanotok a gonosz kísértő csábításaitól. Mert ha Isten bennetek van, ki árthat nektek? Bizalommal járuljatok az Úr színe elé!

2012.12. 17. Anna Terézia

http://engesztelok.hu/lelkielet/dicsites

Szeressétek mindazokat, akik neheztelnek rátok!
Kedveseim, szeressétek mindazokat, akik neheztelnek rátok, akik nem tudnak elfogadni titeket! Ne forduljatok el tőlük, hanem tegyetek meg mindent értük! Különösen imádkozzatok azért, hogy szívük keménysége ne építsen falakat köztetek, hanem a jót akarás szeretet-köteléke olvassza le mindazokat a kemény jégfalakat, amelyek az idők során kialakultak közöttetek. Higgyétek, a szeretet minden gátat ledönt, és felmelegíti kihűlt, fagyos lelketeket. Dolgozzatok ezen, hogy különösen közeli családtagjaitok között ne legyen senki, aki miatt neheztelne szívetek! Engedjétek, hogy meglágyítsa a Szentháromság a kemény és bűnben megátalkodott szíveket. Imádkozzatok, és lépjetek közelebb testvéreitekhez!

2011. 12. 18. Anna Terézia

http://engeszteles.bocsajozsef.hu/lelkielet/szeressetek-mindazokat-akik-neheztelnek-ratok

Minden nap újra kezdeni

Kedveseim, jöjjetek minden nap a Szentháromsághoz, és maradjatok meg a szeretetében! Azért kell minden nap ezt tennetek, mert bűnre való hajlam és a bűnös készség a nap végére, kioldja belőletek a szoros köteléket. Ezért, amikor este lelkiismeretet vizsgáltok, adjatok lehetőséget a kellő alázatban történő bűnbánatra. Engedjétek szívetekbe az irgalmas Jézus szeretetét, hogy másnap megújult lélekkel léphessetek a Szentháromság elé! Soha ne utasítsátok el az irgalmas Isten felétek való lehajlását. Tanuljátok el Jézus szelídségét, melyre oly nagy szükségetek van, hogy megállhassatok a világban. Bízzatok, minden nap megkapjátok az újrakezdéshez szükséges kegyelmeket, csak ne felejtsétek el kérni!

2012.12. 18. Anna Terézia

http://engesztelok.hu/lelkielet/minden-nap-ujra-kezdeni

 

(Visited 35 times, 1 visits today)