Urunk Jézus Krisztus üzenete Anna Terézia által

Vértanúság

Szent Lúcia

Drága engesztelő testvéreim, azok közé a szentek közé tartozom, akik Krisztus szeretetéért vállaltak minden kínzatást, gyötrődést és a szenvedés megpróbáltatásait. Szeretném értésetekre adni, hogy abban a pillanatban, amikor meghozták elveszítésem döntését, hatalmas erőt és bátorságot kaptam a mi üdvözítő Urunktól, Jézus Krisztustól. Attól kezdve megszűnt bennem a félelem, mert Jézus jelenlétében éreztem magam. Egy percre sem voltam elhagyatott, inkább azokat sajnáltam és azokért imádkoztam, akik a kínzásokat végezték. Tudtam, hogy rövid időn belül jegyesem karjaiban lehetek valóságosan is. Amikor kileheltem a lelkem, azonnal Jézussal egyesültem. Sőt már a kínzások alatt elragadtatott a lelkem azért, hogy ne a testem, gyötrelmeit érzékeljem. Drága testvéreim, Jézus közületek is sokakat meghív a vértanúságra. Ne féljetek, bátorítalak, hogy tartsatok ki a végsőkig, mindhalálig. Mert akkor, ott azonnal a Mennybe kerültök.

2014. 12. 13. Anna Terézia

http://engesztelok.hu/lelkielet/885-vertanusag

Karácsony 2015

2015. 12. 13.

Kedveseim, örvendjetek és újjongjon a szívetek, mert érkezik Üdvözítőnk születésnapja. Készüljetek olyan lelki ajándékokkal, ami kedves a kis Jézus előtt. Hozzatok elé sok-sok lelki áldozatot, ami oly kedves az Ő szívének. Legyetek szerények és elégedjetek meg azzal, amitek van. Ne akarjatok mások fölé kerekedni és velük rivalizálni, mert hozzátok nem lenne méltó ez a viselkedés. Legyetek szelídek és békeszeretők, hiszen ezeket a tulajdonságokat Jézustól tanuljátok meg. Legyetek alázatosak és tanuljatok attól, aki zokszó nélkül elviselte, már a születése körüli nehézségeket is. Mégsem volt hiánya semmiben, mert édesanyja és szent József szerető szíve oltalomhelyet biztosítottak számára. Készüljetek, hogy meglátogassátok lélekben Jézust a betlehemi barlangistállóban. Vigyétek el Neki szívetek melegét és repeső örömét. Higgyétek, nagy vigasztalására lesztek. Örvendjetek, mert elérkezett megváltásotok napja és az üdvösségetek csillaga ragyog fent az égen. Bocsássatok meg egymásnak és ne nehezteljetek senkire, még magatokra sem!

Anna Terézia

http://engesztelok.hu/lelkielet/1021-karacsony-2015

 

Nyíljatok meg előtte!

Kedveseim, ugye érzitek, hogy melengeti szíveteket a Szentháromság végtelen irgalmas szeretetével? Szívetekből fakadjon fel a hála méltó éneke, mert hamarosan elérkezik megváltásotok ünnepe! Úgy nyíljatok meg előtte, ahogy eddig még sohasem tettétek! Engedjétek, hogy egészen az Ő szent szívéhez emeljen fel benneteket. Ahogyan a fizika törvényei szerint a hőre tágulnak a testek, úgy a ti felhevült szívetek kitágítja lelketeket a még több kegyelem befogadására. Fogadjátok be azok helyett is, akik elutasítják maguktól a szeretet érkezését, akik nem tudnak mit kezdeni az isteni szeretettel. Imádkozzatok, hogy elfogadják, és minél többen megnyíljanak e szeretet befogadására!

2011. 12. 14. Anna Terézia

http://engeszteles.bocsajozsef.hu/lelkielet/nyiljatok-meg-eltte

Ne szégyelljétek szegény kicsinységteket!

Drága gyermekeim, közeledik már eljövetelem ünnepnapja. Mélyen együtt érezve legyetek jelen minden nap, hogy készületetek kegyelmi ajándékai megnyíljanak előttetek. Hozzám kiáltsatok és Én meghallgatlak benneteket. Nincs az a nyomorúság és szegénység itt a földön, mint ami akkor volt, amikor születésem történt. Ezért arra kérek minden szegény, szenvedő lelket, hogy ne forduljatok el Tőlem szegénységetek láttán és ne kívánjátok a gazdagok jólétét, mert csak azok szívét tudom megnyitni, akik elfogadják és befogadják szegényes érkezésemet. Mert ha megnyíltok előttem, sóvárogva és vágyakozva epedtek Utánam, akkor ajándékozlak meg titeket önmagammal. Legyetek Velem kettesben, jöjjetek Hozzám a szegényes istállómba és melegítsétek fel szíveteket jelenlétem megtapasztalásával! Sóvárogva vágyom utánatok, ti is várjatok Engem és ne szégyelljétek szegény kicsinységeteket. Jézusotok.

2014. 12. 14. Anna Terézia

http://engesztelok.hu/lelkielet/890-ne-szegyelljetek-szegeny-kicsinysegteket

(Visited 28 times, 1 visits today)