Szent Vérnek szentelődés és a Tökéletes Tisztaság Rózsái

2019. szeptember 14-én, szombaton, a Szent Kereszt felmagasztalásának az ünnepén

Jézus Szent Vérének való odaszentelődés lesz azok, számára, akik már legalább egy fél éve végzik a Szent Vér ájtatosságokat, és csütörtök éjjelenként 11.00 és 3.00 óra között legalább egy órát virrasztanak, valamint elvégezték előtte az előírt kilencedet.

Azok pedig , akik már három éve elvégezték az odaszetelődést, megkaphatják a “Tökéletes Tisztaság Rózsáját”.

Mindkettő a váci Szent Anna Piarista templomban lesz a 14.00 órakor kezdődő szentmise keretében. Előtte 12.00 órától imádozás a Szent Vér tiszteletére.

 

Most van folyamatban HALÁLTÚSÁT VÍVÓ JÉZUS KRISZTUS HARMADRENDŰ MISSZIONÁRIUS RENDJÉHEZ való csatlakozás lehetőségének a feltérképezése.

 

A Harmadrend szabályzatának vázlata

Isten minden férfit és nőt jótékony és a szent életre hív meg, mert a szentség egyedül Hozzá tartózik: „Legyetek azért ti tökéletesek, miként a ti mennyei Atyátok tökéletes.” (Mt 5:48) Minden Keresztény feladata, hogy kövesse Krisztust küldetésében és példaadó életvitelében. A Haláltúsát Vívó Jézus Krisztus Vigasztalói azzal válaszolnak a Haláltusát Vívó Jézus Krisztusnak, hogy megvigasztalják Őt és imádják a Legdrágább Vért. (Cf Canon 303). Ők a világban élő férfiak és nők, akik gyakorolják a jótékony életvitelt és a Krisztus Vigasztalói lelkiségét. Ők a Kereszt barátai, akik a gonosz embertömeg között is kitartottak és Jézus Krisztus Vigasztalói maradtak.

Amint a nagy szeretetét kimutató Veronika, kockáztatták életüket, azzal, hogy a gonosz katonák között is letöröljék Jézus Krisztus Véres Szent Arcát. Mária Magdolnához hasonlóan bátor szeretők, akik mindent feladtak, azért, hogy elnyerjék Krisztusnak, Megmentőjüknek Szívét. Ők olyanok, mint János a szeretett tanítvány, aki a szeretet édességét a Kegyelem Kereszt édességében találta meg. Ők a tisztaságban és az alázatban követik Máriát, a Haláltusát Vívó Jézus Krisztus Édesanyját.

Jelentkezési Feltételek

1.     Legkevesebb 6 hónapi részvétel a 2019. évi Legdrágább Vér Apostolátusának – Szűzanya Cönákulumban.

2.     Jézus Krisztus Legdrágább Vérének odaszentelt követője.

3.     Legalább egyszer megkapta a Tökéletes Tisztaság Rózsáját.

 

(Visited 206 times, 1 visits today)