Imára és engesztelésre szólítanak az ördögűzők, az Egyházban erősödő démoni befolyás visszaszorítására!

A National Catholic Registerben közzétett közös nyilatkozatban négy ördögűző arra kéri a katolikus híveket, hogy december 6.-án imádkozzák minél többen a rózsafüzért és általuk javasolt imákat Jézus Szentséges Szívéhez, valamint végezzenek „valamilyen önmegtagadó cselekedetet, mint pl. böjt, számunkra kedves dologtól való megtartóztatás vagy az áldozathozatalnak bármilyen formája”.
A nyilatkozat szerinti szándék szerint erre azért van szükség, hogy „a közelmúlt eseményeinek köszönhetően erőt nyert ördögi befolyástól megszabadítsuk az Egyházat”.
Az ördögűzők, akik a hivatásuk sajátos jellege miatt névtelenséget kértek, az alábbiakban indokolták kérésüket.
A Pán-amazóniai szinóduson megjelent andoki indiánok istenszobra, Pachamama tiszteletére rendezett ceremónia, a vele kapcsolatosan elhangzott, őt tisztelő szavak szerintük voltaképpen egy démont dicsőítettek. Őszintén szólva nem volt megszokott látvány a pogány idol előtt, a pápa jelenlétében hajlongó szerzetes, valamint a furcsa rituálé a vatikáni fák árnyékában… Mint ahogy az sem, hogy mindezek után körmenetben vitték a szobrokat a Szent Péter Bazilikába, majd egy Mária templomban, annak oltáránál helyezték el a természeti népek által istenábrázolásként tisztelt alkotásokat. Az ördögűzők felhívják a figyelmet arra, hogy a Szentírás a pogány istenábrázolások előtt bemutatott szertartást egyértelműen ördögöknek való áldozat bemutatásának, a velük való együttműködésnek minősíti (1Kor 10,20-21), illetve felhívja a figyelmet arra, hogy minden, a pogány népek istenségei valójában démonok! (Zsolt 95,5; 106,37)
„Ezek az események felhívják a figyelmet arra, hogy egy lelki harcban élünk, amely magában az Egyházban folyik” – fejtették ki zárásul az exorcisták.

Forrás: www.ncregister.com/…/four-exorcists-…

Az emberiség odaszentelése Jézus Szent Szívének

Legdrágább Jézus, az emberiség Megváltója, nézz le ránk, akik alázatosan leborulunk a Te oltárod előtt. A Tied vagyunk, és a Tied kívánunk maradni; de, hogy jobban egyesülhessünk Veled, íme mindannyian szabadon odaszenteljük ma magunkat a Te Legszentebb Szívednek. Sokan valóban soha nem ismertek Téged, és sokan semmibe véve a parancsaidat, elutasítottak Téged. Irgalmazz mindnyájuknak legirgalmasabb Jézus, és vond őket a Te Szent Szívedre.

Te légy Királya, ó Urunk, nemcsak a híveknek, akik soha nem hagytak el Téged, hanem a tékozló gyermekeknek is, akik elhagytak Téged; add, hogy gyorsan visszatérhessenek Atyjuk házába, nehogy elpusztuljanak nyomorultságban és éhínségben.

Te légy a Királya azoknak, akik félre vannak vezetve téves vélekedések által, vagy akiket a békétlenség tart fogságban; hívd vissza őket az igazság kikötőjébe és a hit egységébe, hogy hamarosan egy nyáj legyen és egy Pásztor.

Te légy a Királya mindazoknak, akik még mindig a bálványimádás vagy az iszlamizmus sötétségében vannak; ne utasítsd el, hogy Isten világosságába és Országába vond mindnyájukat. Fordítsd irgalmas szemeidet annak a népnek a gyermekeire, akik a Te választott néped: egykor ők magukra vonták a Megváltó Vérét. Hulljon rájuk most, a megváltás és az élet Véreként.

Add meg ó Urunk a Te Egyházadnak a szabadságot és védd meg a rossztól és a sérülésektől; adj békét és rendet minden nemzetnek, és add, hogy a föld egyik sarkától a másikig egy kiáltással visszhangozza: Dícséret az Isteni Szívnek, amely megváltásunkat végbevitte; dicsőség és tisztelet Neki mindörökké. Ámen.

 

Jézus Szent Szívének az engesztelése

Ó, édes Jézus, akinek az emberiség iránti túlcsorduló könyörületességét annyira sok hanyagsággal, gondatlansággal és megvetéssel viszonozzák. Íme, buzgón leborulunk az oltárod előtt, hogy engeszteljünk a hódolatunkkal a kegyetlen közömbösségekért és bántalmakért, amiket a Te szerető Szíved mindenütt elszenved.

Mivel sajnos mi magunk is részt vettünk ilyen nagy méltatlanságban, amit most szívünk mélyéből bánunk, alázattal kérjük a bocsánatodat, és kijelentjük, hogy készen állunk arra, hogy engeszteljünk önkéntes vezekléssel nemcsak a saját személyes bűneinkért, hanem azok bűnéért is, akik messze eltévelyedtek az üdvösség útjától, és megátalkodott hűtlenségükben elutasítják, hogy kövessenek Téged, mint Pásztorukat, és Vezetőjüket, vagy megtagadva a keresztségi fogadalmukat levetik a törvényed édes igáját.

Most eltökéltük magunkban, hogy engesztelünk minden egyes szánalmas gyalázatért, amit Ellened elkövettek; eltökélt szándékunkban áll, hogy jóvátegyük a sok sértést, amit a keresztény erkölcs ellen elkövettek illetlen ruházattal, öltözködéssel és viselkedéssel, minden tisztátalan csábításért, ami kelepcébe csalta az ártatlanokat, a vasárnapok és ünnepnapok gyakori semmibe vételéért, valamint az Ellened és szentjeid ellen kimondott sokkoló istenkáromlásokért.

Szeretnénk jóvátenni azokat a sértésekért is, aminek a Te földi helytartód és papjaid vannak kitéve, az elvilágosiasodás és a Te isteni szereteted nagy Szentségének tudatos elhanyagolása vagy szörnyű szentségtörések által; és végül azoknak a nemzeteknek a nyilvános bűncselekményeiért, akik nem fogadják el az Általad alapított Egyház jogait és tanítói tekintélyét.

Ó, fenséges Jézus, képesek lennénk vérünkkel lemosni az efféle utálatosságokat. Most mi felajánljuk, jóvátételként az isteni méltóságod ezen megsértéseiért az engesztelő áldozatot, amit egyszer végbevittél örök Atyád iránt a kereszten, és aminek megújítását folytatod naponta oltárainkon; felajánljuk ezt  Szűzanyád és az összes szentek, valamint a földön élő istenfélő hívek engesztelő cselekedeteivel egységben; és őszintén megígérjük, hogy elégtételt adunk, amennyire csak tudunk, a Te kegyelmed segítségével a Te hatalmas szereteted minden mellőzéséért, és a bűnökért, amelyeket  mi és mások követtek el a múltban. Mostantól fogva megingathatatlan tiszta hittel teli életet fogunk élni, az Evangélium előírásainak, legfőképp a felebaráti szeretetnek a tökéletes betartásával. Ígérjük, hogy minden tőlünk telhetőt megteszünk, hogy megakadályozunk másokat abban, hogy megbántsanak Téged, és ígérjük, hogy Hozzád viszünk minél több embert, hogy kövessenek Téged.

Ó, szeretett Jézus, a Boldogságos Szűz Mária közbenjárása által, aki a mi mintaképünk az engesztelésben, méltóztassál elfogadni az önkéntes felajánlást, amit teszünk ezzel a engesztelő cselekedettel; és az állhatatosság korona ajándéka által tarts meg minket halálunkig állhatatosan  a kötelességeinkben és az irántad való hűségben, amivel tartozunk Neked, hogy egy napon eljuthassunk abba a boldog hazába, ahol Te az Atyával és a Szentlélekkel élsz és uralkodol mindörökkön örökké. Ámen.

Az imák forrása itt található

 

 

(Visited 149 times, 1 visits today)