Urunk Jézus Krisztus üzenete Mária Magdolna által

Az Égben a trianoni egyezmény nem érvényes

2016. 12. 04, Vasárnap Nagytúr, A Világ Győzelmes Királynője szobor felszentelése.

Láttam, hogy Mennyei Édesanyánk ráterítette palástját a Szlovákiában élő engesztelőkre is. Az Ég nagy örömmel szemléli, hogy Szlovákiában is engesztelő közösségek jöttek létre, és imádságaikkal támogatják a Világ Győzelmes Királynője kápolnájának felépítését a Szent Anna Réten. Láttam, hogy Szlovákia különleges módon össze lett kötve Magyarországgal (a két országból fény indult ki, amelyeket egy fehér galamb egyesített).

Szűzanya: „A Szlovákiában élő engesztelő gyermekeimet részesíteni fogom győzelmem kegyelmi kiáradásában. Édesanyai szívem hálás mindazoknak, akik engesztelik szívemet, melyet hét tőr jár át. Haláluk óráján karjaimban fogom őket tartani, és általa a legnagyobb oltalomban fognak részesülni a gonosz lelkekkel szemben. Az Égben a trianoni egyezmény nem érvényes. A Magyarországról leszakított területek misztikusan ugyanúgy a magyar nemzethez tartoznak, mint korábban.”

Láttam, hogy a Szűzanya egy hatalmas rózsafüzért helyezett Európa köré. A rózsafüzér két szemét, amelyek Magyarországot és Szlovákiát jelképezték, fény járta át, és az égiek megmutatták, hogy az engesztelő kápolna megújulást fog hozni más nemzetek számára is. Több európai ország csatlakozni fog a magyar engesztelés küldetéséhez. Szűzanya:

Mindazok, akik a rózsafüzért imádkozzák, védelemben részesülnek. Az ima hatalmasabb fegyver, mint a fizikai fegyverek, melyekkel emberi életeket lehet kioltani. Imádkozzatok, hogy minél többen felismerjék az ima erejét és hatékonyságát. Ha az emberek tiszta szívvel imádkoznának, akkor elkerülhetnék a csapásokat és a háborút. Fiam szenvedését nemcsak a hit elvesztése okozza, hanem az ima hiánya is.”

Az angyalok diadalmenetben elindultak Magyarországról és hirdették Mária győzelmének közeledtét minden nemzetnek. Sokan várják annak az örömhírnek a beleljesedését, hogy az Asszony letiporja a kígyót.


http://engesztelok.hu/egi-kegyelmek-zapora/1164-az-egben-a-trianoni-egyezmeny-nem-ervenyes

(Visited 58 times, 1 visits today)