Urunk Jézus Krisztus üzenete Anna Terézia által

Gondoljátok át eddigi életutatokat!

Kedveseim, az adventi bűnbánati időszakot jól használjátok fel, gondoljátok át eddigi életutatokat! Figyeljetek a Szentlélekre, és engedjétek, hogy ráirányítsa figyelmeteket arra, amin változtatnotok kell. Ha felismeritek, ne féljetek átadni neki azokat a területeket, melyeket megérintett szívetekben. Bátran engedjétek átformáló kegyelmét működni bennetek! Nagy bizalommal legyetek iránta, és hagyjátok, hogy világító kegyelmét árassza rátok. Mindent a javatokra akar fordítani, ezért nincs vesztenivalótok. Áldjátok a szívetekben is a Szentháromságos egy Istent, és adjatok hálát mindenért, amit bennetek és köztetek művel.

2012.12. 04. Anna Terézia

http://engesztelok.hu/lelkielet/gondoljatok-at-eddigi-eletutatokat

 

Advent

2017. 12. 04.

Kedveseim! Elérkezett az új adventi időszak. Nagy szeretettel tanulmányozzátok Izajás próféta általi üzeneteket, amelyek nagyon is aktuálisak. Bár a zsidó nép hűtlenségét ecsetelik, de a mi korunkra is érvényesek. Komoly figyelmeztetést kapnak, akik elhagyták Istenüket, és a bálványok útján járnak. Figyelmeztet az Úr, hogy térjünk meg, el gonosz tetteinkkel, bánjuk meg bűneinket. „Mosdjatok meg, tisztítsátok meg magatokat, távolítsátok el gonosz tetteiteket szemem elől, hagyjatok fel azzal, hogy rosszat cselekedtek, tanuljatok jót tenni. „ A Szentlélek segítségét kérjétek, hogy felismerjétek, mi változzon meg életetekben.

2017. 12. 05.

Kedveseim! Az adventi előkészület nagyon alkalmas arra, hogy komolyan átgondoljuk hogyan tovább, melyek voltak a zsákutcáink, és merre felé kell tartanunk? A Szentlelket hívjátok segítségül, mert olyan tükröt fog tartani elétek, amely kizárólag nektek szól. Engedjétek, hogy működésbe lendüljön bennetek, és hallgassatok figyelmeztető szavára. Amikor odahallgattok sugallataira, megérkezik hozzátok a kegyelem, amely felismeri a bennetek lévő nyugtalanságot, így tetten éritek a feszültséget okozó lelkeket. Adjatok időt magatoknak, és csendesedjetek el, hogy megtörténjen a bensőtökben végbemenő csoda.

Anna Terézia

http://engesztelok.hu/2-uncategorised/1279-advent

Legyetek tüzes lelkületűek

Kedveseim, ne lankadjatok, legyetek tüzes lelkületűek! Mit jelent ez? Azt, hogy szüntelenül égjen szívetekben a vágy a tenni akarásra. Kérjétek ezt a kegyelmet, mert ez Istentől jövő ajándék. Mit kíván tőletek a Szentháromság és égi Édesanyánk? Azt, hogy soha ne aludjon ki szívetekből szeretetének lángja. Ami azt jelenti, hogy nem szakadhat meg sohasem az állandó Szentháromság jelenlétében való élet. Hiszen ez táplálja bennetek a szeretet tüzét. Benne élni olyan, mint szüntelenül égni a vágytól, hogy világító lámpásotokban Ő legyen az el nem fogyó olaj, mely táplálja mécsesetek fényét és melegét. Így éljetek buzgón és lankadatlanul fáradozva a lelkekért, amíg nem késő! Örömmel tegyétek ezt, mert ha őszintén ég szívetekben a Szentháromság tüze, akkor azt nem tudjátok megfékezni. Engedjétek, hogy szabadon áramoljon rajtatok keresztül mindazokra, akik hozzátok folyamodnak!

2012.12. 05. Anna Terézia

(Visited 19 times, 1 visits today)